Over ons

Act ergotherapie is een vrijgevestigde praktijk in Apeldoorn en omgeving. De behandeling kan zowel aan huis, op het werk, op school als in de praktijk plaatsvinden. 
 
   

Dineke van Sermondt 

Mijn naam is Dineke van Sermondt.

Begin 2011 ben ik in Apeldoorn een vrijgevestigde  ergotherapiepraktijk gestart. Op deze manier wil ik ergotherapie voor een bredere doelgroep  toegankelijk maken. 

Ik vind het van belang dat iedereen de mogelijkheid heeft de activiteiten uit te voeren die  voor hen betekenis hebben. Als ergotherapeut denk en zoek ik hierbij graag mee naar een  zo  passend  mogelijke oplossing. 

 

Lonneke Hendriks

 

Manon Zwartjens 

Mijn naam is Manon Zwartjens. Sinds september 2017 ben ik 3 dagen per week werkzaam bij Act Ergotherapie. Tijdens mijn studie heb ik ook stagegelopen bij Act Ergotherapie. Mijn specialisatie is handtherapie en kinderergotherapie. Als handtherapeut ben ik vaak praktisch bezig, zo maken we zelf de spalken. Ik vind het daarnaast erg leuk om bij mensen thuis of op het werk te komen. Iedere omgeving is weer anders en je leert veel van elkaar! Als kinderergotherapeut vind ik het leuk om iedere keer weer creatief te zijn tijdens de behandelingen, zodat het voor kinderen niet saai wordt.

Cindy Jahn 

Mijn naam is Cindy Jahn. Ik woon in Apeldoorn samen met mijn gezin, bestaande uit mijn man, 2 kinderen en natuurlijk ikzelf. Voor Act Ergotherapie werk ik parttime (20 uur pw) en verzorg ik de planning en backoffice. Naast mijn werk vind ik het erg leuk om quality time met mijn gezinnetje door te brengen, te sporten en leuke dingen te ondernemen met familie en vrienden.