Home

Welkom bij Act Ergotherapie - Praktijk voor Ergotherapie in Apeldoorn e.o.

Act ergotherapie is een vrijgevestigde ergotherapiepraktijk in Apeldoorn. Op deze website vindt u informatie over de praktijk en kunt u lezen wat ergotherapie voor u kan betekenen.  

Mocht u vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. Dit kan telefonisch of via het contactformulier op deze website.

Lees meer over Ergotherapie


Nieuws

21-04-2017

 Vacature

Wij zijn op zoek naar enthousiaste ergotherapeuten. Lees hier de vacature vacature.doc

24-08-2016

www.fietsvakantiegriekenland.nl Samenwerking

Wij hopen dat u een fijne vakantie hebt gehad. Deze zomer zijn wij gestart op een nieuwe locatie in Apeldoorn. Bij Leeuwis Fysiogroep zal Hilde Levering de kinderergotherapeute iedere dinsdag werkzaam zijn op de Walewijngaarde. 

28-12-2015

  Persbericht 

Beekbergen 28 dec. 15

Per 1 januari 2016 wordt de Praktijk voor Ergotherapie en Handtherapie in Beekbergen overgenomen door Act ergotherapie.

De praktijk voor Ergotherapie en Handtherapie van Judith van 't Slot zal voor het deel wat in Beekbergen gehuisvest is worden overgedragen aan Act ergotherapie. Daarmee is ergotherapie in Beekbergen nog steeds voor iedereen beschikbaar. 

Leonie van den Berg, het gezicht van de praktijk voor Ergotherapie en Handtherapie in Beekbergen zal als ergotherapeute ook voor Act ergotherapie werkzaam blijven in Beekbergen. Zij blijft zich voornamelijk richten op de ouderenzorg en problemen gericht op de handfunctie, zoals carpaal tunnel syndroom, artrose, reuma en klachten na een ongeval. 
Zo blijft zij ook samenwerken met de collega´s binnen het Gezondheidscentrum Papenberg, de Vier dorpen, Verian, Buurtzorg en de huisartsen in de regio.

Naast Leonie zal ook Hilde Levering als ergotherapeute aan de slag gaan in Beekbergen. Hilde Levering is kinderergotherapeute, met uitgebreide ervaring met kinderen met licht motorische problemen, zoals bij DCD, Cerebrale Parese, Erbse parese. Ook heeft ze ervaring met het werken met kinderen met autisme. 

18-08-2015

 Signaleringslijst kinderergotherapie

De nieuwe signaleringslijst voor leerkrachten staat nu op de website. Dit document is verspreid onder de intern begeleiders van de basisscholen in Apeldoorn en omgeving. De lijst kunt u hier ook downloaden. Signaleringslijst ergotherapie voor leerkrachten.pdf

Heeft u vragen neem gerust contact met ons op. 

01-04-2015

 De Orderbron centrum voor gezondheid

Vanaf 1 april 2015 werken we iedere woensdag vanuit de locatie aan het Ordenplein 6 te Apeldoorn. De Orderbron is een gezondheidscentrum met diverse huisartsen, oefentherapie, fysiotherapie en een apotheek. 

04-11-2014

 SEO onderzoek: Ergotherapie doet ertoe!

SEO Economisch Onderzoek heeft de maatschappelijke baten van ergotherapie onderzocht voor twee behandelingen: de behandeling van dementerende ouderen en hun mantelzorgers en de behandeling van kinderen met schrijfproblemen. Deze baten zijn fors! 

Ergotherapie bij dementie bespaart tot 236 miljoen euro per jaar